طرز تهیه شیرینی جنوبی خنفروش

به گزارش وبلاگ گل یخ، شیرینی خنفروش یکی از شیرینی های مشهور مردم ساحلی خلیج فارس است که در جنوب ایران و کشور های عرب حاشیه خلیج فارس تهیه می گردد و مردم جنوب معمولا در ماه رمضان این شیرینی خوشمزه را درست می نمایند.

طرز تهیه شیرینی جنوبی خنفروش

این شیرینی با دستگاه بیسکوییت ساز تهیه می گردد اما می توان خمیر آن را با وردنه باز کرد و قالب زد و در فر طبخ نمود.

مواد لازم شیرینی خنفروش

شیر خشک قنادی3 قاشق غذا خوری

آرد شیرینی پزی2 پیمانه

آرد برنج نصف پیمانه

بکینگ پودر1 قاشق غذا خوری

تخم مرغ درشت3 عدد

شکر1 پیمانه

پودر هل1 قاشق چای خوری

روغن مایع یک چهارم پیمانه

گلاب سه چهارم پیمانه

طرز تهیه شیرینی خنفروش

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه و سنتی خنفروش در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و شیر خشک قنادی، آرد شیرینی پزی، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم ترکیب و الک می کنیم. درون یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها و شکر را با دور تند همزن می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر هل را اضافه می کنیم. مجدد با هم حدود 5 دقیقه هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس روغن مایع و گلاب را به آن، اضافه می کنیم و مجدد با هم ترکیب می کنیم. ترکیب آرد را اضافه نموده و با دور کند همزن، هم می زنیم.

مرحله سوم

دستگاه بیسکوییت ساز را روشن می کنیم تا حسابی داغ گردد . با برس هر نوبت را چرب می کنیم. از ملات از طریق قاشق داخل قالب ها را پر می کنیم.ب عد از 5 دقیقه چک می کنیم. این شیرینی بسیار خوش عطر و طعم می باشد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه شیرینی جنوبی خنفروش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی جنوبی خنفروش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید