تاکید گریفیث بر لزوم توقف درگیرها در مأرب و برقراری آتش بس

به گزارش وبلاگ گل یخ، فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن در سخنانی بر توقف درگیری ها در استان مأرب یمن و دستیابی به صلح در این کشور تأکید کرد.

تاکید گریفیث بر لزوم توقف درگیرها در مأرب و برقراری آتش بس

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مارتین گریفیث، فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن در سخنانی در انتها سفرش به مصر بر ضرورت توقف حملات انصارالله یمن در استان مأرب تأکید کرد.

وی نسبت به پیامدهای انسانی و خطرناک این حملات برای فرصت های ازسرگیری فرایند سیاسی یمن هشدار داد.

گریفیث در ادامه توضیح داد که در دیدارهایش با مقامات مصری و یمنی بر ضرورت دستیابی دو طرف (انصارالله و دولت مستعفی) به توافق آتش بس و انجام اقداماتی برای اعتماد سازی تأکید نموده است.

وی ادامه داد: دو طرف باید نیازهای ملت یمن را در رأس اولویت هایشان قرار داده و دست از جنگ بردارند و به کوشش های سازمان ملل برای برقراری صلح در یمن بپیوندند.

گریفیث در ادامه بر ادامه کوشش های خود با حمایت منطقه ای و بین المللی برای توقف درگیری ها و دستیابی به یک راه چاره مسالمت آمیز و پایدار برای انتها دادن به درگیری ها در یمن تاکید نمود.، ایسنا

منبع: ایران آنلاین

به "تاکید گریفیث بر لزوم توقف درگیرها در مأرب و برقراری آتش بس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاکید گریفیث بر لزوم توقف درگیرها در مأرب و برقراری آتش بس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید