آنر سری مجیک 3 را با اسنپدراگون 888 پلاس و دوربین شگفت انگیز معرفی کرد
به گزارش وبلاگ گل یخ، هواوی سال گذشته آنر را به فروش رساند و حالا آنر بدون نگرانی بابت تحریم های آمریکا می تواند از سرویس های گوگل و چیپست های کوالکام استفاده کند. ساعاتی قبل جدیدترین پرچم داران این شرکت با نام های آنر مجیک 3، مجیک 3 پرو و مجیک 3 پرو پلاس رسما معرفی شدند.
از بین ویژگی های مشترک سه گوشی می توانیم به نمایشگر خمیده 6.67 اینچی اولد با رزولوشن 2772 در 1344 و رفرش ریت 120 هرتز، باتری 4600 میلی آمپر ساعتی و پشتیبانی از شارژ سریع 66 واتی اشاره کنیم. مهم ترین تفاوت این سه گوشی هم به چیپست و دوربین ها برمی شود.
آنر مجیک 3 پرو پلاس
مهم ترین عضو این سری آنر مجیک 3 پرو پلاس است که علی رغم شباهت در زمینه نمایشگر، باتری و سرعت شارژ با دیگر اعضای خانواده، از چیپست اسنپدراگون 888 پلاس، شارژ بی سیم 50 واتی و دوربین های بهتر بهره می برد.
در پنل پشتی این گوشی دوربین چهارگانه دیده می شود که از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، سنسور سیاه وسفید 64 مگاپیکسلی، اولترا واید 64 مگاپیکسلی و دوربین پریسکوپی 64 مگاپیکسلی با قابلیت زوم 4 برابری تشکیل شده است. در این ماژول دوربین سنسور تشخیص رنگ هم تعبیه شده است. در پنل جلویی یک دوربین 13 مگاپیکسلی وظیفه ثبت عکس های سلفی را بر عهده دارد و در کنار آن سنسور ToF برای تشخیص چهره سه بعدی انجام وظیفه می کند.
آنر برای حفاظت از نمایشگر این گوشی از یک ماده موسوم به نانوکریستال استفاده کرده که ظاهرا دوام آن را نسبت به دیگر نمایشگرهای خمیده تا 3 برابر افزایش می دهد. همچنین باید به بهره گیری این گوشی از گواهی IP68 اشاره کنیم که این یعنی یک گوشی ضد آب محسوب می شود و در برابر نفوذ گرد و غبار هم مقاومت بالایی دارد.
آنر مجیک 3 پرو
این گوشی از جهات مختلف شباهت زیادی به مدل پرو پلاس دارد. به نام مثال می توانیم به بهره گیری از اسنپدراگون 888 پلاس، شارژ بی سیم 50 واتی و داشتن گواهی IP68 اشاره کنیم. حتی کنار دوربین سلفی این گوشی هم سنسور ToF تعبیه شده است. اما در این میان آنر چگونه توانسته قیمت این گوشی را پایین تر بیاورد؟
اگرچه دوربین اصلی این گوشی هم مبتنی بر سنسور 50 مگاپیکسلی است، اما نسبت به مدل پرو پلاس سنسور کوچک تری محسوب می شود. همچنین به جای استفاده از سنسور 64 مگاپیکسلی برای دوربین اولترا واید، این دوربین در آنر مجیک 3 پرو مبتنی بر سنسور 13 مگاپیکسلی است. البته سنسور سیاه وسفید 64 مگاپیکسلی و دوربین 64 مگاپیکسلی پریسکوپی آن تفاوتی با مدل پرو پلاس ندارند.
آنر مجیک 3
ارزان ترین مدل این خانواده با نام آنر مجیک 3 به دست کاربران می رسد. به همین علت دارای اسنپدراگون 888 است، از شارژ بی سیم پشتیبانی نمی کند و در کنار دوربین سلفی هم سنسور ToF تعبیه نشده است. همچنین به جای داشتن گواهی IP68، خریداران این گوشی باید به گواهی IP54 بسنده کنند. این یعنی فقط به طور محدودی می تواند در برابر نفوذ گرد و غبار مقاومت کند و فقط قطرات اندک آب به این گوشی آسیب نمی رسانند.
در ماژول دوربین آن هم شاهد دوربین زوم نیستیم و کاربران برای عکاسی باید از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، سنسور سیاه وسفید 64 مگاپیکسلی و دوربین اولترا واید 13 مگاپیکسلی استفاده کنند. در زمینه نمایشگر، دوربین سلفی، شارژ 66 واتی و باتری 4600 میلی آمپر ساعتی هم تفاوتی با دیگر اعضای این خانواده ندارد.
قیمت سری آنر مجیک 3
مدل 8/256 گیگابایتی آنر مجیک 3 با قیمت 899 یورو (1055 دلار) راهی بازار می شود. کاربران برای خرید مدل 8/256 گیگابایتی آنر مجیک 3 پرو باید مبلغ 1099 یورو (1289 دلار بپردازند. گران ترین عضو این خانواده یعنی آنر مجیک 3 پرو هم 1499 یورو (1759 دلار) قیمت دارد که با پرداخت این مبلغ، مدل مبتنی بر 12 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی نصیب کاربران می شود. همانطور که می بینید مدل های پرو قیمت بسیار بالایی دارند و باید ببینیم تا چه حد با استقبال کاربران روبرو می شوند.
منبع: Phandroid
منبع: دیجیکالا مگ